Black Friday Romania

Reduceri la vacante de Black Friday 2018

Postat de Black Friday Romania

vacante black friday.jpg

Black Friday este o sarbatoare pe care o asteapta toate persoanele avide de cumparaturi, acestea investindu-si banii in aparate electrocasnice si electronice, imbracaminte si incaltaminte, parfumuri, mobila etc, insa o categorie de produse mai putin cunoscute ca respectivele este cea a vacantelor, despre care nu foarte multi oameni stiu ca se afla si ele la promotie in aceasta perioada.

Profita de reduceri la vacante de Black Friday 2018
Asadar, daca iti planuiesti sa pleci in concediu, vei gasi foarte multe reduceri la vacante de Black Friday 2018 la mai multe agentii de voiaj din tara, fie ca acestea vor avea loc in Romania sau in strainatate. Chiar daca sa alegi locatia unei vacante nu este chiar cea mai usoara decizie pe care o poti lua, agentiile de turism iti prezinta lista lor de oferte si reduceri la vacante de Black Friday 2018, venindu-ti asa in ajutor.

Chiar daca nu sunt promovate la fel de intensiv ca aparatele electronice si electrocasnice sau produsele vestimentare, pachetele turistice se bucura de o popularitate crescanda anual de Vinerea Neagra, deoarece acum se gasesc cele mai bune reduceri la vacante de Black Friday 2018. Prima editie a acestui eveniment a avut loc in 2011, insa atunci se axa doar pe aparate electrocasnice si electronice; din anul urmator, insa, au intrat si agentiile de turism din tara in hora promotiilor, astfel ca ne putem bucura acum de reduceri la vacante de Black Friday 2018.

In tara din care Vinerea Neagra isi are originea, SUA, evenimentul are loc o singura data pe an – Black Friday 2018 cade pe 25 noiembrie. Multi comercianti romani, insa, prelungesc perioada ofertelor pentru macar inca doua zile, pe langa data de vineri. O exceptie notabila de la acest procedeu sunt agentiile de voiaj care, de cele mai multe ori, organizeaza Black Friday chiar in ziua in care cade in America, fara sa mai adauge apoi alte zile de promotii.

Astfel, poti sa profiti de aceste reduceri la vacante de Black Friday 2018 pe tot parcursul zilei de 25 noiembrie, de la ora 12 fix noaptea si pana la 11:59 noaptea, 24 de ore mai tarziu. Pentru a atrage mai multi clienti, constienti ca preturile tot pot fi prea mari pentru unii, unele companii de turism iti ofera sansa de a plati un sejur in 12 rate, folosind cardul de cumparaturi, prin banci. Ratele acestora se pot plati atat cash, in sediile agentiilor, cat si online sau prin transfer bancar.

Respectivele reduceri la vacante de Black Friday 2018 pot fi si de mai mult de 50 de procente fata de pretul initial pe care il aveau, facandu-le sa fie o investitie cu adevarat grozava. Printre tarile care sunt promovate cu ocazia Black Friday 2018 se numara Grecia, Turcia si Bulgaria. Acestea sunt disponibile atat pe timpul iernii ca, de exemplu, de Craciun si Revelion, cat si pe timpul verii, putand sa-ti petreci vacanta de vara in oricare dintre aceste tari si multe altele, cu bilete cumparate in avans, de Black Friday 2018.


Galerie foto pentru "Reduceri la vacante de Black Friday 2018":

vacante black friday _2.jpg

Alte articole despre Black Friday 2018:Inscrie-te la newsletter!

Lasa-ne emailul tau si vei afla primul reducerile si promotiile
de Black Friday 2018

Copyright © 2012-2018 Black-Friday-Romania.ro