Black Friday Romania

Reduceri la televizoare de Black Friday 2018

Postat de Black Friday Romania

reduceri la televizoare de black friday 2016 _2.jpg

Daca shoppingul se numara printre marile tale pasiuni, cu siguranta ai asteptat promotiile de Black Friday 2018 tot anul, chiar de cand s-a incheiat evenimentul anterior. De aceasta data, Black Friday 2018 va pica pe 25 noiembrie – cel putin, in Statele Unite ale Americii, acesta fiind locul din care Vinerea Neagra isi are originea. Comerciantii romani, pe de alta parte, sunt ceva mai flexibili cu data pentru Black Friday 2018, organizand evenimentul in zile diferite.

Televizoare la reduceri de Black Friday 2018
Daca te afli in cautare de reduceri la televizoare de Black Friday 2018, uita-te cand organizeaza toate magazinele distribuitoare de aparate electrocasnice si electronice evenimentul, pentru ca nu toate au aceeasi data. Unii comercianti se axeaza doar pe data de 25 noiembrie, data oficiala pentru Black Friday 2018. In schimb, altii incep de pe 17 sau 18 noiembrie. Ce au in comun ambele tabere, pe langa faptul ca ofera reduceri la televizoare de Black Friday 2018, este ca promotiile lor nu doreaza o singura zi.

In Statele Unite, cand Black Friday are loc, promotiile lor incep de la ora 12:00 noaptea si se termina 24 de ore mai tarziu, la 11:59, reprezentand un ciclu complet. In Romania, Black Friday 2018 este mai mult echivalentul unui Black Weekend 2018, pentru ca nu dureaza doar o zi sau doua, ci chiar trei zile, in total. Exista, bineinteles, si comercianti care schimba complet regulile jocului si iti ofera reduceri la televizoare de Black Friday 2018 pe tot parcursul lunii noiembrie, de pe 1 pana pe 30 noiembrie.

Pentru a se apropia macar putin de regulile evenimentului tipic, totusi, chiar si acestia si-au propus ca, desi au promotii pe toata perioada lunii, sa-si prezinte cele mai bune oferte pe 25 noiembrie, simultan cu majoritatea comerciantilor din lume si din tara.

In trecut, sa-ti alegi un nou televizor insemna sa te decizi intre alb – negru si color. Astazi, nici nu se mai pune problema, televizoarele sunt color. Diferenta consta in faptul ca, daca te uiti la reduceri la televizoare de Black Friday 2018, acestea pot avea diagonale cu dimensiuni foarte variate; pot sa fie Smart TV sau nu; pot sa dispuna de alte functii, pe langa cele de baza. Un televizor performant din ziua de astazi nu se limiteaza doar la redarea emisiunilor si filmelor televizate.

Acum, poti sa navighezi pe Internet folosindu-te de televizor – oricat de futurist ar suna aceasta activitate, se intampla in prezent in mai multe camine din toata lumea. Astfel, poti sa intri pe Youtube de pe televizor si sa asculti muzica preferata sau pe Netflix pentru a viziona serialul dorit. Poti sa selectezi grila de programe, fara ca activitatea aceasta sa o intrerupa pe cea pe care o realizai deja.

In plus, daca analizezi ce scrie in aceste oferte cu reduceri la televizoare de Black Friday 2018, vei descoperi ca acum poti chiar sa te joci pe televizor jocuri video de ultima generatie. Fa o investitie buna si cumpara-ti un televizor care iti indeplineste asteptarile.


Galerie foto pentru "Reduceri la televizoare de Black Friday 2018":

reduceri la televizoare de black friday 2016.jpg

Alte articole despre Black Friday 2018:Inscrie-te la newsletter!

Lasa-ne emailul tau si vei afla primul reducerile si promotiile
de Black Friday 2018

Copyright © 2012-2018 Black-Friday-Romania.ro