Black Friday Romania

Reduceri la saltele de Black Friday 2018

Postat de Black Friday Romania

reduceri la saltele de black friday 2016.jpg

Saltelele de calitate sunt esentiale pentru orice dormitor, acestea influentand in mod direct calitatea somnului, confortul si pozitia corecta. O saltea potrivita va elimina posibilitatea aparitiei durerilor de spate si insomniei si va induce buna dispozitie. La fel ca in orice alta categorie de produse, insa, calitatea atrage si o investitie mai consistenta. Saltelele pot fi destul de scumpe, ajungand sa coste chiar si cateva mii de lei. Black Friday este astfel cel mai bun moment pentru a cumpara o saltea, intrucat putem sa beneficiem de preturi cu mult mai mici decat in mod normal.

In cazul in care nu am trecut deocamdata pe lista de Black Friday si salteaua de pat, este momentul sa o facem.

Ce reduceri la saltele aduce Black Friday 2018
Dupa cum spuneam si mai sus, calitatea saltelei este esentiala pentru confortul si sanatatea noastra. In mod normal, o saltea ar trebui schimbata atunci cand nu mai poate sustine corpul corespunzator (apar deformari in zona de mijloc, suprafata devine prea moale etc). Nu trebuie insa sa asteptam ca salteaua veche sa se strice pentru a o schimba cu una noua. Black Friday este ocazia perfecta pentru a investi in imbunatatirea calitatii saltelelor pe care le avem.

Black Friday 2018 aduce reduceri la saltele de toate tipurile si pentru toate buzunarele. Ofertele vor acoperi atat segmentul de lux, cat si zona standard sau cea de buget redus.

Vom gasi asadar saltele pe arcuri, saltele din spuma poliuretanica, saltele din spuma cu memorie sau saltele din latex. Acestea vor fi disponibile pe toate dimensiunile comune intalnite la noi in tara.
In randul modelelor de lux vom gasi saltele prevazute cu fete si huse din materiale speciale, menite sa fie cat mai delicate cu pielea si sa asigure un confort maxim, indiferent de anotimp.

De asemenea, oferta de saltele de lux va aduce sisteme avansate pentru asigurarea unei pozitii corecte. In cazul sistemelor pe spuma, saltelele de lux sunt prevazute cu mai multe straturi cu memorie HD, care asigura suport in puncte cheie. In ceea ce priveste sistemele pe arcuri, aici arcurile sunt impachetate individual, astfel incat sa sustina independenta fata de partener (indiferent de pozitia sau miscarea persoanei de langa noi, pozitia noastra va ramane la fel; nu apar diferente de nivel).

Oferta pentru cei care urmaresc un raport calitate-pret bun va fi la fel, variata, iar cei care au un buget mic la dispozitie pentru o saltea vor putea gasi si ei optiuni, la preturi chiar si mai mici de 200-300 de lei. Black Friday 2018 anunta reduceri ce vor urca pana la 65% pentru toate categoriile de pret.

Asadar, salteaua reprezinta o investitie importanta si nu strica niciodata sa putem economisi. Black Friday este o oportunitate excelenta atat pentru cei care cumpara o saltea noua pentru locuinta, cat si pentru cei care vor sa schimbe o saltea veche si sa treaca la un alt nivel de calitate. Indiferent de motivul pentru care urmarim promotiile, campania de reduceri la saltele de Black Friday 2018 ne va aduce in mod sigur cele mai bune preturi.


Galerie foto pentru "Reduceri la saltele de Black Friday 2018":

reduceri la saltele de black friday 2016_2.jpg

Alte articole despre Black Friday 2018:Inscrie-te la newsletter!

Lasa-ne emailul tau si vei afla primul reducerile si promotiile
de Black Friday 2018

Copyright © 2012-2018 Black-Friday-Romania.ro