Black Friday Romania

Reduceri la obiective si aparate foto DSLR

Postat de Black Friday Romania

promotii foto altex.jpg

Daca pana acum ceva timp aparatele foto profesionale reprezentau un moft, o fita, acum devin pe zi ce trece o necesitate si mai mare. Oamenii calatoresc din ce in ce mai mult si incep sa descopere mirajul fotografiilor perfecte. Fotografia este nu numai arta, desi probabil pasiunea, daruirea si rabdarea au o mare contributie la realizarea de imagini ce iti taie respiratia, ci si stiinta.

Pe langa cele doua atribute mentionate anterior, ai nevoie si de un aparat foto profesional care sa nu iti stea in cale atunci cand vrei sa surprinzi un cadru de poveste. Conteaza extraordinar de mult aparatul, obiectivele si orice alte accesorii folosite si, odata ce descoperi aparatele profesionale, nu te mai poti atinge de aparatele foto obisnuite, care nu te ajuta deloc sa ai poze frumoase din vacanta.

Dupa cum spuneam, fotografia necesita indemanare si cunostinte solide, iar cursurile au taxe considerabile, pe care nu multi si le pot permite. Daca sunteti interesati de acest domeniu, poate ca este momentul sa va mobilizati si sa faceti ceva in acest sens. In cazul in care achizitionati un produs Nikon online in perioada 24.07-08.08 de la Altex, vei primi o invitatie la workshop-ul de fotografie organizat de Nikon in Bucuresti pe data de 10.08.

Tot la Altex veti gasi si promotii la aparatele foto Nikon, ca de exemplu Camera foto DSLR Nikon D600 Full Frame 24.7 Mp, 3.2 inch poate fi achizitionate la 6999,9 lei, desi pretul ei initial era de 8299, 9 lei. Reducerea este destul de consistenta, mai exact 1300 ron. DSLR Nikon D800 se bucura de 500 lei reducere, noul pret fiind de 11499, 9 lei, Nikon D5100 tot de 500 lei reducere, astfel ca veti plati pentru ea 2999,9 lei. Preturi ceva mai mici gasiti la Nikon D3200, redusa tot 500 lei, astfel ca va costa 2199 lei, iar Nikon D3100 e redusa 300 lei, noul pret fiind 1699,9 lei.

Daca nu sunteti fan Nikon, nu disperati. Gasiti promotii si la Canon, Samsung, Fujifilm, Sony si daca gasiti in alta parte produse mai ieftine, veti primi inapoi de 2 ori diferenta.

Vezi mai multe detalii, produse si preturi pe Altex.ro


Alte articole despre Reduceri Online:Inscrie-te la newsletter!

Lasa-ne emailul tau si vei afla primul reducerile si promotiile
de Black Friday 2017

Copyright © 2012-2015 Black-Friday-Romania.ro