Black Friday Romania

Reduceri la biciclete de Black Friday 2018

Postat de Black Friday Romania

reduceri la biciclete de black friday 2016_1.jpg

Black Friday pica in ziua ce urmeaza Zilei Recunostintei in Statele Unite ale Americii, adica a patra joi din luna noiembrie. Ca urmare, aceasta este o sarbatoare mutabila, care isi schimba data in fiecare an. Black Friday 2018 are loc in acest an pe 25 noiembrie in Statele Unite ale Americii, insa asta nu-i opreste pe comerciantii romani sa schimbe putin regulile si sa prelungeasca evenimentul cu inca vreo cateva zile, depinzand de la magazin la magazin. Inca din 1932, in Statele Unite, Black Friday este vazut ca fiind momentul care declanseaza sezonul cumparaturilor de Craciun, aceasta zi fiind potrivita pentru a-ti face cumparaturile la preturi foarte mici.

Chiar daca nu este sezonul potrivit pentru foarte multe activitati sportive, ar trebui sa profiti de multiplele reduceri la biciclete de Black Friday 2018 care se regasesc acum in magazine, deoarece acum sunt cu mult mai ieftine decat vor fi mai tarziu, pe masura ce ne apropiem iar de sezonul cald. Ca urmare, daca iti place sa-ti petreci timpul liber in aer liber, analizeaza bine ce reduceri la biciclete de Black Friday 2018 gasesti in magazinele de specialitate.

Cum sa-ti alegi o bicicleta de Black Friday 2018
Aceste reduceri la biciclete de Black Friday 2018 se aplica pentru toate modelele, de la cele cursiere si off road, pana la cele pliabile, hibride si, cele mai faimose, cele BMX. Ca sa-ti alegi o bicicleta care sa se plieze exact pe nevoile tale, hotaraste-te daca o vei utiliza mai mult in natura, ca la munte, sau vei petrece cel mai mult timp cu ea prin oras, pe beton. Daca vrei biciclete care sa fie potrivite pentru urcari abrupte, dealuri si drumuri de padure, cauta printre reduceri la biciclete de Black Friday 2018 modele de munte.

Bicicletele de munte pot fi de tip hardtail, care au cadrul rigid, sau full – suspension, care au un cadru cu suspensie. In cazul acestui model de bicicleta, este obligatoriu sa ai o furca cu amortizor, nu doar pentru a te bucura de un confort mai bun, ci si pentru a o controla mai bine.

In cazul in care analizezi aceste reduceri la biciclete de Black Friday 2018 si iti cauti un model de oras, afla ca acestea au, de cele mai multe ori, un cadru rigid si o furca rigida. Anvelopele sale sunt mai subtiri, numai potrivite pentru asfalt, viteza de rulare fiind mai buna in aceste conditii. Sistemul sau de transmisie include pana la trei foi cu un numar mai mare de dinti decat un model de munte, in timp ce pinioanele au dimensiuni mai mici.

Verificand aceste reduceri la biciclete de Black Friday 2018, vei gasi si biciclete de trekking, care sunt o combinatie dintre cele pentru oras si cele de munte. Rotile lor sunt mari, ca in cazul bicicletelor de oras, insa, la fel ca bicicletele de munte, au crampoane. De asemenea, rotile sunt asemanatoare celor de oras, insa, dispunand de anvelope cu crampoane, te vei bucura de o aderenta mai buna pe drumurile accidentate.

Profita de multiplele reduceri la biciclete de Black Friday 2018 chiar acum.


Galerie foto pentru "Reduceri la biciclete de Black Friday 2018":

reduceri la biciclete de black friday 2016_2.jpg

Alte articole despre Black Friday 2018:Inscrie-te la newsletter!

Lasa-ne emailul tau si vei afla primul reducerile si promotiile
de Black Friday 2018

Copyright © 2012-2018 Black-Friday-Romania.ro