Black Friday Romania

Primul Black Friday din 2017, la rochii de mireasa

Postat de Black Friday Romania

black friday 2013.jpg
Sursa foto: kanald.ro

Primul Black Friday al anului 2017, asa cum l-au numit reprezentantii organizatorilor, s-a petrecut deja si a inclus oferte pentru 500 de modele de rochii de mireasa la preturi reduse cu pana la 90%, de exemplu, de la 1.700 de lei, la 170 de lei.

Evenimentul la care au fost vandute multe modele de rochii de mireasa cu reduceri importante - primul de acest tip din Romania - a avut loc vineri, 5 iulie, la Palatul Ghika, fiind organizat de Mariage Fest sub forma Targului National de Nunti / Weddings Black Friday.

Inaugurarea a avut loc de la ora 17.00, iar ofertele au fost valabile pana la miezul noptii.

La Weddings Black Friday, targ care s-a desfasurat in Boutique d’E Mariage, magazin multibrand situat in aripa de est a Palatului Ghika, au participat si numerosi jurnalisti.

Organizatorii au anuntat ca unele reduceri la rochii de mireasa continua in intreaga luna.

La eveniment au participat designeri consacrati, cum ar fi Cosmina Englizian, Cristina Samfira, Rhea Costa, Andree Salon, Doina Levintza, Calin Events, Princessa, White Pearl, Creal Design, Atelier de Frumos, precum si branduri celebre ca Rosemarie, Eddy K, Alice Designs, Alfred Angelo, Allure Bridal, Divina Sposa, Justin Alexander, Nicole Sposa etc.


Alte articole despre Black Friday:Inscrie-te la newsletter!

Lasa-ne emailul tau si vei afla primul reducerile si promotiile
de Black Friday 2017

Copyright © 2012-2015 Black-Friday-Romania.ro