Black Friday Romania

Black Friday eMag 2017

Postat de Black Friday Romania

black friday emag 2013.jpg
Sursa foto: emag.ro

Deoarece popularitatea evenimentului numit Black Friday creste de la an la an, editia din 2017 se anunta a fi chiar mai spectaculoasa in ceea ce priveste recordurile vanzarilor. Pentru ca acest lucru sa se intample, speram ca magazinele au performat fata de editiile precedente, ca site-urile sunt mult mai bine puse la punct, iar stocurile nu au sanse prea mari sa se epuizeze din prima ora de la startul promotiilor.

Asa cum s-a intamplat si la editiile anterioare, majoritatea romanilor si-au exprimat dorinta de a achizitiona produsele retailerului eMag, popularitatea lui asigurandu-i pana acum primul loc in topul preferintelor, dar si vanzarilor din ziua marilor reduceri.

Cum se pregateste eMag pentru Black Friday 2017?

Desi pregatirile pentru evenimentul de pe 29 Noiembrie au inceput de ceva timp pentru magazinele care isi doresc sa faca aceasta experienta sa fie placuta pentru clientii lor, este totusi destul de devreme pentru a fi anuntate detaliile reducerilor aplicate si a produselor care beneficiaza de acestea. Stim, insa, ca se lucreaza intens la imbunatatirea site-ului, aceasta fiind principala nemultumire a clientilor in ceea ce priveste editia anterioara. Astfel, inca de pe 18 Aprilie reprezentantii eMag au facut un anunt oficial in care precizau lansarea unei variante imbunatatite a magazinului online, pentru a atinge multumirea deplina a celor care doresc sa achizitoneze de la ei.

Ce s-a schimbat la eMag de la Black Friday 2017?

Retailerul ne promite ca sunt intr-o schimbare permanenta si ca se investeste in pregatirea Black Friday 2017 inca de cand s-a terminat editia din 2017. Responsabilii au precizat, de asemenea, ca angajatii sunt mult mai bine pregatiti avand si experienta a doua editii anterioare, dar si ca magazinul a suferit schimbari semnificative. Gama de produse disponibila pe site a fost imbunatatita, numarul categoriilor a crescut simtitor, magazinul necesitand astfel o schimbare importanta in ceea ce priveste organizarea. Cumparatorii pot sa gaseasca acum produsele aranjate exact ca intr-un magazine care exista fizic, categoriile fiind asociate cu accesoriile si articolele care au legatura cu acestea. Noua variant a site-ului asigura o cautare mult mai usoara si comoda a produselor dorite, desi numarul celor disponibile pe site este imens.


Galerie foto pentru "Black Friday eMag 2017":

black friday emag 2013 _2 .png
black friday emag 2013 _4.jpg
black friday emag 2013 _6.jpg
black friday emag 2013 _5.jpg

Alte articole despre eMAG Black Friday:Inscrie-te la newsletter!

Lasa-ne emailul tau si vei afla primul reducerile si promotiile
de Black Friday 2017

Copyright © 2012-2015 Black-Friday-Romania.ro