Black Friday Romania

Cauciuri de iarna la reducere de Black Friday 2018

Postat de Black Friday Romania

cauciuri de iarna la reducere de black friday 2016.jpg

Regula pe care o stiu cei mai multi romani este ca, incepand cu data de 1 noiembrie, anvelopele de iarna sunt obligatorii, ca urmare a faptului ca poleiul si inghetul devin tot mai probabile in acea perioada. Noul Cod Rutier, insa, precizeaza ca, de fapt, anvelopele de iarna nu sunt obligatorii incepand cu acea data, ci pot fi folosite chiar si mai repede, conform legii, in conditiile in care drumurile sunt acoperite cu polei, zapada sau gheata.

Cumpara-ti cauciucuri de iarna la reducere de Black Friday 2018
Astfel, mai ales daca stai in partea de nord a tarii, ar fi cazul sa incepi sa le porti inca din octombrie. Totusi, ai grija ca acestea sa nu fie uzate. Daca ai nevoie de astfel de produse, vei putea gasi cauciucuri de iarna la reducere de Black Friday 2018 in mai multe magazine care participa la promotii in perioada lunii noiembrie.

Anvelopele de iarna incep sa devina obligatorii pentru orice masina de la primele semne de lapovita si ninsoare, iar pentru a respecta legea si pentru a te asigura ca nu vei avea parte de niciun fel de accidente, cauta cauciucuri de iarna la reducere de Black Friday 2018 in orice magazin participant.

Soferii care sunt prinsi de catre politie ca nu au masinile dotate cu anvelope de iarna risca o amenda mare, care poate ajunge pana la tocmai 1800 de lei – un punct din amenda ii va costa pe soferii nepregatiti 90 de lei, ceea ce inseamna ca amenda maxima in acest caz este de 20 de puncte.

Anvelopele de iarna au fost fabricate special pentru a fi utilizate in cazurile in care sofatul devine mai dificil din cauza zapezii, a poleiului si a ghetii, precum si cand temperatura aerului ajunge la mai putin de – 7 grade Celsius. Compozitia si amprentele acestora sunt diferite de cele pe care le au anvelopele tipice, de vara, facandu-le sa aiba o aderenta mai buna pe sosea, atunci cand aceasta este umeda, inghetata sau alunecoasa. Anvelopele de vara nu se folosesc in perioada iernii deoarece, din cauza conditiilor mai putin prielnice, incep sa devina mai tari, pierzandu-si elasticitatea, avand o rezistenta redusa in perioada sezonului rece.

Dorind sa atraga un numar cat mai mare de clienti, foarte multe magazine vor participa, cu siguranta, la promotiile de Vinerea Neagra, asa ca ai de unde alege. Pentru a gasi cele mai bune cauciucuri de iarna la reducere de Black Friday 2018, intra pe mai multe situri web si compara promotiile oferite de acestea. Procedand in acest mod, vei economisi mult timp, deoarece nu va mai trebui sa umbli din magazin in magazin pentru a face acest lucru.

Tot online poti sa-ti cumperi anvelopele de iarna de Vinerea Neagra 2018, deoarece procesul de cumparare va dura mai putin decat cel fizic, live. Dupa ce ai gasit acele cauciucuri de iarna la reducere de Black Friday 2018 pe care ti le doresti, fa-ti cont pe un sit web si inregistreaza-ti comanda in perioada sarbatorii Vinerea Neagra 2018, pentru a profita de promotii grozave.


Galerie foto pentru "Cauciuri de iarna la reducere de Black Friday 2018":

cauciuri de iarna la reducere de black friday 2016 _2.jpg
cauciuri de iarna la reducere de black friday 2016 _3.jpg
cauciuri de iarna la reducere de black friday 2016 _4.jpg
cauciuri de iarna la reducere de black friday 2016 _5.jpg

Alte articole despre Black Friday 2018:Inscrie-te la newsletter!

Lasa-ne emailul tau si vei afla primul reducerile si promotiile
de Black Friday 2018

Copyright © 2012-2018 Black-Friday-Romania.ro