Black Friday Romania

Carti la reducere de Black Friday 2018

Postat de Black Friday Romania

black-friday-carti.jpg

Black Friday este o zi de sarbatoare in care toate produsele au preturi cu pana la 80-90% mai mici. Campania nu putea sa ocoleasca iubitorii de carte, asa ca, dupa succesul inregistrat la editiile din ultimii ani, librariile si magazinele online se intorc cu reduceri colosale la sute de mii de carti.

Piata romaneasca de carte s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, trecand de la o distributie dominata major de edituri la o distributie dominata de librarii. Iar brandurile de librarii online sunt mai mult decat puternice in momentul de fata. Carturesti sau Elefant sunt poate cele mai bune exemple in acest sens, dezvoltand o adevarata cultura in jurul lor.

Librarii si magazine cu carti la reducere de Black Friday 2018
Desi ne confruntam in continuare cu problema accesului la titlurile cele mai noi in momentul lansarii lor in vest, lucrurile au inceput sa mearga mult mai bine si in acest sens. In momentul de fata cititorii pot cumpara o mare parte din cele mai noi titluri atat in limba romana, cat si in limba engleza.

In acelasi timp, oferta de carti s-a extins foarte mult in toate domeniile, avand acces la titluri atractive atat in ceea ce priveste fictiunea, cat si nonfictiunea, biografiile, cartile de specialitate, ghidurile, manualele, cartile pentru copii etc.

Printre librariile online si magazinele care organizeaza campania de Black Friday anul acesta se numara Elefant, Carturesti, Libris, Okian, Nemira, Bookcity sau eMAG. Multe dintre ele vor asocia servicii atractive reducerilor, precum livrarea gratuita sau preturi speciale pentru pachete de mai multe carti.

Din experienta anilor trecuti, reducerile vor fi substantiale si vom putea gasi titluri recente si populare la preturi foarte bune. Titluri precum Inainte sa te cunosc (Me before you), Fata din tren (The girl on the train), Spioana de Paulo Coelho, seria Urzeala Tronurilor si multe altele vor avea preturi cu adevarat mici. De asemenea, manualele scolare si cele pentru limbi straine pentru diferite niveluri vor beneficia de preturi foarte bune.

Este foarte important de mentionat ca, la fel ca in cazul reducerilor la electronice, electrocasnice sau haine, stocurile se epuizeaza foarte rapid. Prin urmare, este foarte util sa fim pe faza si sa accesam magazinele online in timp util pentru a putea prinde titlurile dorite.

Anul acesta, Black Friday Romania este organizat de cele mai multe magazine in data de 18 noiembrie. Exista, de asemenea, si magazine care pastreaza data zilei de Black Friday din SUA si organizeaza campania pe 25 noiembrie. Totodata, multe dintre magazine vor prelungi reducerile pentru mai multe zile, fiind posibil sa intalnim carti la reducere chiar si pentru intreaga saptamana 18-25 noiembrie.

Cartile reprezinta un cadou ideal, fiind foarte apreciate si o amintire frumoasa. Black Friday reprezinta astfel o ocazie nu doar pentru a innoi colectia proprie de carti, cat si pentru a cumpara cadouri pentru prieteni si cei dragi.

Indiferent de motivul pentru care urmarim campania, vom beneficia cu totii de preturi foarte bune pentru carti la reducere de Black Friday 2018. Cu titluri ce ajung pana la 80-90% si bonusuri speciale, campania este de neratat.


Galerie foto pentru "Carti la reducere de Black Friday 2018":

black-friday-carti _2.jpg

Alte articole despre Black Friday 2018:Inscrie-te la newsletter!

Lasa-ne emailul tau si vei afla primul reducerile si promotiile
de Black Friday 2018

Copyright © 2012-2018 Black-Friday-Romania.ro