Black Friday Romania

Black Friday: Reduceri de pana la 90% la telefoane mobile

Postat de Black Friday Romania

black friday.jpg

Telefoanele mobile, mai ales smartphone-urile, s-au aflat in top 3 cele mai cautate produse de Black Friday 2017. Astfel, potrivit unui sondaj realizat de evoMag.ro, site care a participat cu reduceri la campania Black Friday, dintre cei 1.831 de romani care si-au exprimat votul, 17,37% au optat pentru laptop-uri, 14.53% - pentru telefoanele mobile si 11.47% - pentru tablete.

Magazinul online eMag, a lansat campania de reduceri de pana la 60% vineri, putin dupa ora 8.00, pentru produse din categoriile „Electrocasnice & Bricolaj”, „TV, Foto & Electronice”, „IT & Telefoane” si „Marketplace” - sectiune cu carti, muzica si jucarii. Astfel, preturile la telefoane mobile au scazut cu procente intre 9 si 51%.

Tot cu prilejul Black Friday, la magazinul IQbox.ro, toate preturile la telefoanele si accesorii au fost reduse cu 40%. Totodata, cei de la magazinul online de telefoane si accesorii EuroGsm.ro au oferit reduceri de pana la 50%.

Pentru stocuri de ordinul sutelor la majoritatea produselor, de Black Friday 2017, magazinul cel.ro a anuntat reduceri de pana la 70%, astfel ca doritorii au putut cumpara telefoane mobile la preturi avantajoase.

Si magazinul QuickMobile.ro a participat de Black Friday la campania reducerilor, cu discount-uri de pana la 50% la telefoane mobile, tablete si accesorii pentru telefoane, la multe produse.
Magazinul online QuickMobile a fost inaugurat in anul 2005, avand drept domeniu de activitate vanzarea produselor de telefonie mobila (telefoane, accesorii si cartele reincarcabile).
Reprezentantii QuickMobile au anuntat ca site-ul a fost vizitat de Black Friday Romania 2017 , vineri, pana la ora 18.00, de 130.000 de utilizatori.

Inclusiv operatorul de telefonie mobila Orange a anuntat o campanie de Black Friday, cu reduceri exclusiv la achizitii online de pana la 90%.

Astfel, intre 19 si 25 noiembrie, vizitatorii site-ului Orange.ro au putut achizitiona din magazinul online al companiei telefoane, tablete si laptop-uri la preturi mai mici cu pana la 90%, alaturi de un nou abonament sau cu prelungirea celui existent.


Alte articole despre Black Friday:Inscrie-te la newsletter!

Lasa-ne emailul tau si vei afla primul reducerile si promotiile
de Black Friday 2017

Copyright © 2012-2015 Black-Friday-Romania.ro