Black Friday Romania

Pregatiri de Black Friday 2018

Postat de Black Friday Romania

black friday 2014.png

Daca pana acum ceva ani Black Friday era o enigma pentru romani, Black Friday 2018 a fost un eveniment asteptat cu sufletul la gura de intreaga tara, iar pentru Black Friday 2018 se pare ca deja au inceput pregatirile. Mult prea devreme ar spune unii, dar avand in vedere numarul impresionant de vanzari din weekendul aferent Black Friday 2018, este necesara o foarte buna organizare pentru a face face cererii asteptate de Black Friday Romania 2018.

Ce s-a intamplat de Black Friday 2018
Statisticile arata ca de Black Friday 2018 mai mult de jumatate dintre romani au decis sa profite de reduceri si au facut cumparaturi, fie online, fie din magazinele fizice. Produsele cele mai cumparate de Black Friday Romania 2018 au fost electrocasnicele, urmate de calculatoare si accesorii PC si electronice. E-mag si-a pastrat popularitatea si a ocupat locul intai in randul preferintelor romanilor de Black Friday, urmat la o distanta destul de mare de Altex si Flanco. Se pare ca si suma medie cheltuita de romani s-a marit fata de Black Friday Romania 2018, ceea ce demonstreaza popularitatea crescuta si increderea acordata sarbatorii adoptate de la americani.

Desi cifrele arata un succes in crestere de care se bucura ziua de Black Friday, se pare ca peste 70% dintre romani s-au declarat nemultumiti de ceea ce a oferit Black Friday Romania 2018 si s-ar fi asteptat la reduceri mult mai mari si oferte mai bune. Se spera la reduceri de 40-50%, insa marea majoritate au fost cuprinse intre 5% si 20%, iar produsele care au beneficiat de reduceri mai mari au fost in numar mult prea mic pentru a putea face diferenta si a satisface mai multi clienti.

Romanii sperau ca de Black Friday Romania 2018 sa isi achizitioneze telefoane mobile si accesoriile aferente, laptopuri, tablete si sisteme PC, dar planurile si sperantele lor nu au coincis cu cele ale retailerilor, ce nu se pot lauda cu preturi de nerefuzat la aceste tipuri de produse.

In mod neobisnuit, Black Friday Romania 2018 a avut loc… de 2 ori. Prima data, pe 22 noiembrie, “s-a furat startul” si au fost lansate reducerile specifice Black Friday cu o saptamana mai devreme decat erau asteptate si cand s-ar fi desfasurat in mod normal si in Statele Unite, tara-mama a acestei sarbatori. In weekendul 22-24 noiembrie s-au facut cele mai multe cumparaturi, astfel ca reducerile de Black Friday 2018 ce au avut loc saptamana urmatoare, cand ar fi trebuit de altfel sa se si desfasoare, i-au gasit pe romani mai putin doritori si cu cardurile ceva mai goale decat in mod normal.

Ce ne asteapta de Black Friday Romania 2018
Avand in vedere surprizele cu care a venit Black Friday Romania 2018, in 2018 ne putem astepta la orice. Poate vom avea din nou reduceri de 2 ori, poate vom avea reduceri mai mari sau, din contra, interesul magazinelor va scadea. Ramane de vazut ce ne vor pregati marii “jucatori” de pe piata, pentru ca inca nu avem declaratii oficiale ale managerilor cu privire la ce putem spera de Black Friday 2018.


Alte articole despre Black Friday 2018:Inscrie-te la newsletter!

Lasa-ne emailul tau si vei afla primul reducerile si promotiile
de Black Friday 2018

Copyright © 2012-2018 Black-Friday-Romania.ro