Black Friday Romania

Cand este Black Friday 2016 ?!

Postat de Black Friday Romania

black friday 2013.png

Suntem aproape de a intra in al treilea an in care retailerii din Romania au preluat conceptul de Black Friday de la americani. Daca inca nu stiti detaliile despre acest eveniment, trebuie sa stiti ca este ziua in care magazinele participante ofera reduceri consistente pentru anumite produse din categoria de interes a clientilor. Ideea le-a venit americanilor pentru a marca inceputul sezonului de reduceri de dinaintea Craciunului si este in fiecare an ziua de dupa sarbatoarea numita Ziua Recunostintei.

Este, de fapt, un concept de marketing care a prins foarte bine si in Romania, mai ales in ceea ce priveste magazinele online. Lucrurile stau inca, destul de diferit la noi fata de americani. Printr-o simpla cautare pe google puteti sa gasiti filmulete si poze cu americanii care se imbulzesc, se calca in picioare pentru a intra in magazinele cele mai importante, numind Black Friday cu adevarat o vanatoare de produse. Din acest punct de vedere, este poate mult mai bine ca la noi sunt la mai mare cautare magazinele online, multe dintre cele care au si magazine fizice inchizandu-le de Black Friday doar pentru a evita intamplarile din alte tari.

Cand pica Black Friday in 2016?
In 2016 Black Friday este pe 29 Noiembrie si se anunta un numar mult mai mare de magazine participante. Desi traditia a inceput ca fiind o singura zi, orele fiind bine stabilite dinainte, suntem siguri ca nu putine sunt magazinele care or sa inceapa mai devreme reducerile si or sa le termine mai tarziu. Acest lucru s-a intamplat si la editiile anterioare, reducerile incepand chiar si din ziua de Luni a saptamanii respective, prelungindu-se si in zilele de weekend. O sa aflam, insa, programul pe care fiecare magazin in parte si-l stabileste cu ceva timp inainte de evenimentul in sine, fiecare pregatind bannere si mesaje pentru clienti cu reducerile pe care le pregatesc si perioada de achizitie. Nu trebuie sa va bazati, insa, pe posibilitatea prelungirilor reducerilor pentru ca de fiecare data produsele cele mai cautate s-au vandut din primele momente de la deschiderea oficiala a magazinelor. De asemenea, speram sa nu mai fie cazul, dar site-urile au picat mai repede decat ne asteptam si din acest motiv multi nu au reusit sa achizitioneze ceea ce isi doreau, iar pentru ca acest lucru sa nu se mai intample trebuie sa va documentati bine inainte si sa fiti foarte siguri de ceea ce va doriti.

Nu uitati deci: 29 Noiembrie 2016 este momentul sa faceti niste cumparaturi serioase! Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei afla primul reducerile de Black Friday 2016.


Alte articole despre Cand este Black Friday 2016:Inscrie-te la newsletter!

Lasa-ne emailul tau si vei afla primul reducerile si promotiile
de Black Friday 2016

Magazine Black Friday 2016:
Copyright © 2012-2015 Black-Friday-Romania.ro