Black Friday Romania

Alte campanii de reduceri la magazinele de IT, electronice si electrocasnice de Black Friday

Postat de Black Friday Romania

reduceri black friday.jpg
Sursa foto: fotokanal.com

De Black Friday 2018, cele mai cautate produse au fost cele din categoriile IT, electronice ?i electrocasnice, care s-au vandut cu preturi reduse in numeroase magazine.

De vineri, de la miezul noptii, si pe site-ul okazii.ro, mai multe produse au beneficiat de reduceri de pana la 70%, iar la magazinul online de produse electronice IT Koyos preturile au devernit mai mici de vineri, de la ora 6.00.

In cadrul aceleiasi campanii din 2018, reprezentantii retailer-ului ClickShop au anuntat si ei ca vor opera mari reduceri de Black Friday.

De asemenea, si reprezentantii magazinului online de electronice, componente PC si electrocasnice Azerty.ro au facut publice mari reduceri pentru perioada de Black Friday, incepand de vineri, de la 8.00.

Compania de telefonie Orange nu a participat la Black Friday, insa a anuntat Black Week, incepand de luni, cu reduceri de pana la 90%.

De Black Friday 2018, persoanele care au dorit sa-si cumpere accesorii pentru laptopuri au beneficiat de reduceri si la magazinul Laptop Garage.

La campania din perioada de Black Friday 2018 a participat si magazinul de aparate de fotografiat F64 Studio, iar reprezentantii acestuia au anunţat reduceri de până la 50%, incepand de vineri, de la ora 0.00.


Alte articole despre Reduceri Black Friday 2018:Inscrie-te la newsletter!

Lasa-ne emailul tau si vei afla primul reducerile si promotiile
de Black Friday 2018

Copyright © 2012-2018 Black-Friday-Romania.ro