Black Friday Romania

Agentii de turism cu reduceri de Black Friday 2018

Postat de Black Friday Romania

agentii de turism cu reduceri de black friday 2016.jpg

Black Friday este o ocazie excelenta de a cumpara produse si servicii la preturi chiar si cu mai mult de jumatate mai mici fata de cele obisnuite. Reducerile pentru pachete turistice au fost incluse cu succes in campanie de catre agentiile de turism, fiind asteptate cu aceeasi nerabdare precum reducerile la produse IT, haine sau incaltaminte.

Ultima perioada a fost una destul de tumultoasa pentru piata de turism romaneasca, dar lucrurile incep sa se regleze si sa revina la normal. Vor exista astfel agentii de turism cu reduceri de Black Friday 2018.

Cele mai mari oferte de turism de Black Friday se anunta de catre Vola si Booking.com, agentii care nu au legatura cu toata povestea de la inceputul lunii octombrie si care functioneaza perfect sigur si legal. Oferte vor organiza cu siguranta si agentii de turism consacrate precum Christian Tour, Cocktail Holidays sau Paralela 45. Este important ca rezervarile facute cu ocazia Black Friday sa se faca pe site-uri de incredere, oficiale, ale unor agentii si distribuitori de servicii autorizati si cu o situatie financiara buna. Cele mai multe dintre agentiile cu probleme despre care s-a facut mare valva in ultima perioada erau agentii mici, teritoriale, dar nu strica niciodata putina atentie inainte de efectuarea rezervarilor.

Vacante cu pana la 65% mai ieftine oferite de agentiile de turism de Black Friday 2018
Dupa experienta anilor trecuti, cele mai multe dintre pachetele de vacante reduse vor fi pentru vara 2018. Momentul este ideal pentru a economisi o suma importanta pentru o vacanta cu un raport pret-conditii-perioada foarte bun. Preturile vor diferi in functie de destinatie, asteptandu-ne ca reducerile cele mai mari sa fie pentru litoralul romanesc, Bulgaria, Grecia, Spania si Turcia. Cum din ce in ce mai multa lume urmareste alte destinatii europene si chiar si exotice, nu vor lipsi cu siguranta nici pachetele pentru astfel de vacante.

Ce preturi au agentiile de turism cu reduceri de Black Friday 2018? Intrucat in luna noiembrie se inregistreaza si perioada early booking, reducerile se cumuleaza, obtinandu-se cele mai mici preturi pentru vacante din tot anul. Se pot gasi astfel pachete in jurul sumei de 250 de euro pentru 7 zile in Grecia sau Turcia, dar si pachete cu reduceri de sute sau chiar mii de euro pentru destinatii mai indepartate. In anii trecuti s-au vandut inclusiv pachete de 500 de euro catre Mauritius, la jumatate fata de pretul obisnuit.

Toate vacantele se anunta astfel foarte atractive. O categorie pentru care exista ceva mai putine locuri, dar care se prezinta la fel de bine, este si cea a vacantei de Revelion. Cei care nu au ales inca locul in care sa petreaca trecerea dintre ani pot sa aleaga o destinatie europeana la un pret comparabil cu cele pentru vacantele din tara. Agentiile de turism cu reduceri de Black Friday 2018 anunta ca vor include in pachete si bonusuri-surpriza, asa lucrurile suna excelent.

In concluzie, Black Friday 2018 se anunta a fi visul oricarui iubitor de calatorii. Cu preturi cu pana la 65% mai ieftine pentru pachete de vacanta, este imposibil sa rezistam tentatiei. Sa ne pregatim asadar de vacanta!


Galerie foto pentru "Agentii de turism cu reduceri de Black Friday 2018":

agentii de turism cu reduceri de black friday 2016 _2.jpg

Alte articole despre Black Friday 2018:Inscrie-te la newsletter!

Lasa-ne emailul tau si vei afla primul reducerile si promotiile
de Black Friday 2018

Copyright © 2012-2018 Black-Friday-Romania.ro